PRIMĂVARA

PRIMĂVARA

Maramureș, plai cu flori
VARA

VARA

A tăcut cucul, a trecut vara.
TOAMNA

TOAMNA

Te întreabă toamna ce ai lucrat vara.
IARNA

IARNA

Slobodu-i a colinda?

Oferta noastră

Vă prezentăm câteva motive pentru a vizita Maramureșul și vă invităm să parcurgeți călătoria până la infinit, în ținutul tradițiilor și autenticității.

DOWNLOAD APP

Descarcă gratuit aplicaţia Visit Maramureş

Obiective turistice

Obiective turistice

Planifică-ți mai ușor itinerarul de călătorie și navighează printre cele mai renumite obiective turistice din județul Maramureș.
Biserici de lemn

Biserici de lemn

Explorează "Circuitul Bisericilor de lemn din Maramureș", un traseu care înglobează 16 lăcașuri de cult, monumente de arhitectură populară.
Drumul verde

Drumul verde

Dacă ești pasionat de drumeții sau utilizator al mijloacelor de transport nemotorizate, accesează direct din aplicație harta "Drumului verde" și obiectivele turistice regăsite pe acest traseu.
mobile
Informaţii turistice

Informaţii turistice

Obține acces la datele de contact ale centrelor locale și naționale de informare turistică din județul Maramureș.
Schi în Maramureş

Schi în Maramureş

Accesează această secțiune dedicată iubitorilor sporturilor de iarnă și descoperă informații privind caracteristicile pârtiilor de schi din județ.
Legende locale

Legende locale

Oferă o notă mistică incursiunii tale în județul Maramureș și explorează poveștile fantastice adânc înrădăcinate în esența comunităților, toate înglobate într-o secțiune dedicată în cadrul aplicației.

Descarcă gratuit aplicaţia
Visit Maramureş

Aplicația Visit Maramureș este administrată de Consiliul Județean Maramureș și servește atât ca instrument de promovare turistică a județului, cât și ca ghid digital pentru turiștii care trec pragul porții spre tradiție.
Windows store
Google Play
Windows store
App store

Maramureş

Poartă spre tradiţie
Despre Maramureş, colţul de ţară din Nord-Vestul României, s-a spus adesea că e un tărâm uitat de vreme, cu biserici de lemn şi obiceiuri de când lumea.

Cei care l-au vizitat deja nu se mai întreabă "de ce Maramureş?", pentru că amintirile şi poveştile cu care s-au întors acasă vorbesc de la sine. Poate doar cei care nu l-au văzut să mai aibă nevoie de motive, aşadar Consiliul Judeţean Maramureş vă oferă doisprezece motive pentru a vizita minunatul tărâm desprins parcă din basmele străbunilor, cuprinse într-un material realizat de Biroul de Turism al Consiliului Judeţean Maramureş, pentru visitmaramures.ro.
Image

Teaser din Ieud | Visit Maramureș

Pregătirea materiei prime pentru țesături - lâna | Visit Maramureș

Lemnăritul - meșteșug tradițional | Visit Maramureș

Mocănița de pe Valea Vaserului | Visit Maramureș - drone edition

mai multe video...

Ţara celor patru ţări

Maramureş ţară veche, cu oameni fără pereche

Țara Codrului

Zona cu o veche tradiție în arta populara, păstreaza și astazi obiceiuri, ocupații și obiective care îi sporesc potențialul turistic.

Țara Chioarului

Regiunea se remarcă printr-un valoros folclor muzical, literar și coregrafic legat de cele mai importante evenimente din viața omului.

Ţara Maramureșului

Specificului local al Țării Maramureșului răzbate puternic din povestea nemuritoare țesută în jurul oamenilor, locurilor și tradițiilor de aici.

Țara Lăpușului

Pol al culturii tradiționale, zona Lăpușului îmbină moștenirea istorică cu peisajele unice și conservarea tehnicilor vechi de prelucrare a lemnului.
  • 1
  • 2
Image

Crăciun în Maramureş online

Image

1 Decembrie
online

Image
© 2021 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Image
430311 Baia Mare, str. Gheorghe Şincai nr. 46
office@cjmaramures.ro
+40 262.212.110