Hotel Mara

Hotel Mara

Hotel și centru spa&wellness


Schedule

Open
See schedule

Address

Bulevardul Unirii 11, Baia Mare 430271, Romania

About

   Hotel Mara și-a deschis pentru prima dată ușile pentru clienți în anul 1986. A fost gândit pentru a se impune ca cel mai avangardist și grandios hotel din regiunea nordică a țării, reușind să își păstreze renumele.
   Drept dovadă, personalitățile autohtone și nu numai, i-au călcat și îi calcă pragul în continuare. Localizarea centrală, dar în același timp, apropiată față de gară, respectiv 1 km,
iar față de aeroportul Internațional Baia Mare, 11 km, la care se adaugă calitatea serviciilor de 3***, transformă Hotel Mara în “Gazda Confortului Dumneavoastră.
   Clienții Hotelului Mara pot beneficia de acces gratuit în zona de saune a centrului spa. Sauna World cuprinde patru tipuri de saune, fiecare gândite pentru a oferi combinația ideală dintre terapie și relaxarea tuturor simțurilor.
   Calitatea serviciilor și localizarea centrală, fac din Hotel Mara, locul ideal pentru organizarea evenimentului Dumneavoastră. Echipa noastră vă va ajuta în alegerea celor mai potrivite spații și servicii adecvate nevoilor Dumneavoastră. Rețeaua de internet WiFi este gratuită în toate sălile noastre de conferință.

Facilități

  • Restaurant

Photo Gallery

Similar Suggestions

Nord Hotel

Hotel / Hotel și centru spa&wellness

Pensiunea Holiday

Hotel și centru spa&wellness / Pensiune / Piscină, ștrand

Mirage Resort

Hotel / Hotel și centru spa&wellness / Piscină, ștrand

Hotel Gabriela

Hotel / Hotel și centru spa&wellness

Hotel Romanița

Hotel și centru spa&wellness / Piscină, ștrand