Fast Food Mado

Fast Food Mado


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122, Romania

Despre

Cea mai bună shaorma a ajuns în sfârșit și la Baia Mare!
Istoria MADO începe la Iași, în anul 2000, când s-a deschis primul fast-food Mado, ajungând acum să fie prezent în 7 mari orașe ale țării.
De ce putem afirmă cu tărie că SHAORMA DE LA MADO e cea mai BUNĂ shaorma din oraș? E simplu: amestecul oriental de condimente numai de noi știut o fac să fie BUNĂ.
Preparatele MADO sunt gătite cu gust din ingrediente de calitate, proaspete, atent selecționate. Condimentarea cărnii proaspete, pregătirea salatelor și a ingredientelor potrivite este cea mai importantă misiune a bucătarilor noștri. Suntem serioși și profesioniști, alimentele noastre fiind pregătite în conformitate cu normele de igienă și sănătate.
Toate astea au făcut că MADO să se alăture celor mai buni operatori de fast-food-uri de pe piață românească, fiind el însuși un standard de calitate pentru concurență.
Și nu ne vom opri aici! În viitor ne dorim să facem cunoscută shaorma noastră în cât mai multe orașe din țară, să continuăm ceea ce am început cu aceeași dăruire și respect pentru clienții noștri.
Noi vă oferim un gust unic! Voi trebuie doar să savurați!

Bucătărie

  • Internațională

Facilități

  • Restaurant

Alte sugestii

Bistro Greenys

Restaurant

Restaurant Millennium

Pub, Bar / Restaurant

Pizzeria Romantica

Restaurant

Popasul Runcul Știol

Restaurant

Stâna Runcul Știol

Camere de închiriat / Restaurant