PRESSCO

PRESSCO

Cafenea, Ceainărie


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul București 2, Baia Mare 430281, Romania

Despre

O plăcere umană, aceea de a căuta noul, de a explora necunoscutul, de a găsi răspunsuri, de a satisface curiozitatea. Un gând care ne mobilizează și ne inspiră să creăm experiențe de gust extraordinare din fiecare origine de cafea pe care o servim.

Suntem o prăjitorie de cafea de specialitate din Baia Mare, unde am adunat o comunitate de iubitori de cafea. Prăjim doar cafea de specialitate, de sezon, provenită de la altitudini mari. Călătorim în țările unde crește cafeaua și cultivăm relații personale cu fermierii, ducând mai departe povestea lor, prin tot ceea ce facem. O poveste sinceră despre pasiune, sălbăticie, curaj, luptă, respect, aventură, încredere și, până la urmă, omenie.

Fiecare cafea este unică, surprinzătoare, ieșită din comun, iar rolul nostru este să îi punem în valoare potențialul maxim. La fiecare lot, experimentăm cu o prăjire atentă și light, însoțită de multe, multe degustări. Cafeaua noastră este o invitație la explorare, o călătorie prin bogăția de arome a bobului proaspăt de cafea.

Descoperirea se împlinește atunci când cafeaua ajunge în ceașca unui om curios. De aceea, ne încurajăm clienții să aibă mintea deschisă de fiecare dată când o gustă, așa cum ar fi la o plimbare printr-un loc nou care abia așteaptă să fie descoperit.

Facilități

  • Grădină/ terasă/ zonă verde

Photo Gallery

Alte sugestii

Casa Dobro

Cafenea, Ceainărie

The Coffee Factory

Cafenea, Ceainărie

J'ador Espresso Bar

Cafenea, Ceainărie

Trio - Artisan Bakery & Café

Cafenea, Ceainărie / Cofetărie

Brick-caffe

Cafenea, Ceainărie